Om mig

 

Jag heter Carina och arbetar som fotograf i Ludvika, Dalarna. Mina uppdrag är mest inom skol och förskolefoto,  barn, familj och bröllop. Jag har många års erfarenhet som barnskötare innan jag började med fotograf-yrket på heltid. Vilket har sina fördelar:)

Jag hälsar er hjärtligt välkomna till min studio på Grangärdevägen 19 i Sörvik utanför Ludvika. Dit är alla som vill bli fotograferade välkomna, från nyfödd bebis till morfar, från hunden till tjejgänget! Kanske önskar ni bilder att ge bort i present, att hänga på väggen, fotobok/album eller fina bilder att ha på Facebook?

Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer eller om ni vill boka en tid för fotografering!

Jag innehar F-skattsedel och är medlem i:

SFG-Svenska fotogruppen

Barnfotografer.se

Tel: 070-57 39 688

 info@carinaheed.se

show hide 6 comments

Lisa Jansson Hej!

Jag har en dotter som snart är ett år och skulle vilja ta porträttfoton på henne. Jag undrar hur mycket det kostar, hur många bilder man får och när du skulle ha tid?

Mvh Lisa Jansson

Titti Hane Hej Hej Carina :) Du fotade min son på Håksberg Dagis men med jul, nyår och 2 födelsedagar mitt i smeten hann vi inte med syskonfotografering. Jag undrar om vi skulle kunna göra det nu eller om vi missat våran chans? Måndag är en röddag så du kanske inte jobbar då men annars passar det oss just därför, vi är alla hemma ^^

Vad kostar det att fota hela familjen dvs jag och gubben också med barnen?

Mvh Titti Hane

Grete Torsethaugen Hej!

Vi vill gärna komma och få fotograferat vår son på 13 mnd. Finns det någon ledig tid en tisdag framöver? Det vore bra att få komma efter kl. 14 om det är möjligt!

Vänliga hälsningar
Grete Torsethaugen
072-320 27 33

Carina Heed Hej! Vad roligt:) Maila mig gärna på info@carinaheed.se så hittar vi en tid som passar.

Carina Heed Hej Titti! Jag har varit ledig på jullovet och inte sett din fråga tyvärr. Maila mig gärna på info@carinaheed.se så kan jag skicka prislista och titta på en tid som passar.

Carina Heed Hej! Ursäkta, jag har varit ledig och inte sett din fråga. Om du mailar mig på info@carinaheed.se så kan jag skicka prislista och förslag på tid :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.