Yearly Archives: 2013

Ett sånt smultronställe!

Äntligen är sommaren här! När jag inte fotar i studion så gör jag en hel del jobb åt företag, bla åt mäklare. Då och då har man förmånen att få komma till charmiga ställen som det här. 

Nyfödda tvillingar!

Härom veckan fotade jag nyfödda tvillingar för första gången! Det var Joar och Elvin och deras duktiga storasyster Freja som kom till studion. Så mysigt, men småbrorsorna ville helt helst inte släppa taget om sina nappar.…:) De har tydligen inte sugit så mycket på napp varken före eller efter fotograferingen så klart… Småskruttarna!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Söta lilla Stella

…har jag haft den äran att få fotografera! Söt som socker är hon:) Jag tokgillar hennes leende i sömnen!

Malin & Andreas

En fin sommardag, en fantastisk plats, ett dövackert brudpar, kärlek i massor, söta barn och glada gäster. Vad mer kan önska? Tusen tack Malin och Andreas för att jag fick den äran att vara er bröllopsfotograf! Tack till Anette också som hjälpte till så bra:)

Hektisk och rolig höst!

Det var inte igår jag uppdaterade här precis… Höstterminen har varit otroligt intensiv då jag har fotat skolor och förskolor i princip varje dag. Men jag har även hunnit med en del fotograferingar i min nya studio så här kommer några av de fina, goa barn som jag haft det stora nöjet att träffa:)